Portfolio

Bekijk ons recente werk

Buisstuk

Dit buisstuk is volledig bewerkt uit RVS buismateriaal. De opdracht is uitgevoerd voor een machinebouwer. Het buisstuk wordt gebruikt als aandrijf/transport rol in de voedingsmiddelenindustrie.

Astappen

Deze astappen zijn volledig bewerkt uit ruw RVS rondstuk materiaal. De astappen werden gebruikt in buisstukken en zijn geleverd aan een machinebouwer in de voedingsmiddelenindustrie.

Ballastblok

Dit ballastblok van 8000 kg is volledig bewerkt uit een massief smeedstuk van 9500 kg. De ballastblokken worden gebruikt in een hamerstelling/heimachine en zijn geleverd aan een kraanbouwer.

Kraandeel/hamerframe

Dit kraandeel/hamerframe wordt gebruikt op een kraan om de ondergrond, als voorbereiding op de fundering (water)bouw/weg, te verdichten. Dit is constructiedeel is bewerkt zodat alle onderdelen passend gemonteerd kunnen worden. De opdracht is succesvol uitgevoerd voor een kraanbouwer.

Onderdeel funderingsmachine

Dit onderdeel is gemaakt voor een funderingsmachine en gaat zodoende de bouw in. Het op maat gemaakte onderdeel is volledig bewerkt uit een buisstuk.

Tandwiel

Dit tandwiel gaat toepast worden voor de aandrijving in de industrie. Het maatwerk onderdeel is volledig bewerkt uit een massief stuk staal.

Bronzen lagers

Deze bronzen lagers gaan toegepast worden op schepen. Ze zijn als gietstuk ingekocht en nabewerkt om als maatwerk afgeleverd te worden.

Onderdelen voor cilinders

Dit zijn onderdelen voor cilinders die toegepast worden op baggerschepen. Deze onderdelen werden volledig bewerkt uit massief materiaal.

Contragewicht

Dit stuk rondstaf is volledig bewerkt tot een contargewicht voor een vibrohamer t.b.v. funderingstechniek.

Geleiding voor staalkabel

Diverse losse delen t.b.v. een klapschijf, uit plaatwerk en rondstaf welke volledig gelast/bewerkt en geconserveerd zijn. Deze dient als geleiding van staalkabel op een schip.