Diensten

Onze kennis en vakmanschap

Bij Hillebrand Verspaning zijn we gespecialiseerd in verspaning van grote, klein maar vooral unieke producten. Ons hele bedrijf is hierop ingericht. We hebben geavanceerde machines, hoogwaardige gereedschappen en alle benodigde kennis en vakmanschap in huis voor de grootste en zwaarste, maar ook voor kleine en specialistische werkstukken. Daarnaast is ook het vervaardigen van bijkomende middelgrote en kleine producten geen enkel probleem en verzorgen we via onze partners ook constructie- en laswerkzaamheden.

We bewerken basismaterialen als smeedwerk, gietwerk, plaatwerk, constructiewerk en (normaal of exotisch) stafmateriaal met extreme precisie tot een perfect eindproduct.

Hillebrand Diensten

Draaien

Vanzelfsprekend draaien we met geavanceerde CNC draaibanken. Maar die van ons zijn zelfs snel, sterk en groot genoeg voor de meest uitdagende producten, de grootste diameters en de hardste materialen. Geen kraan- of brugdeel, aandrijf- of schroefas of kabelschijf is te gek.

Daarnaast hebben we ook nog conventionele draaibanken staan om spoedklusjes en reparaties tussendoor snel mee te kunnen pakken.

Frezen en kotteren

Ook onze frees- en kottermachines zijn van uniek formaat en kunnen alle complexe 3D-bewerkingen aan. Dankzij onze meer-assige machines zijn de meest uitdagende vormen en contouren mogelijk. Er is geen tandwiel of -heugel, geen lagerdeel of machineframe, van klein tot extreem groot, te bedenken dat wij niet tot in extreme precisie kunnen bewerken.

Ook bij het frees- en kotterwerk gebruiken we hoofdzakelijk onze computergestuurde machines, maar voor kleine klusjes tussendoor kunnen we nog gebruik maken van onze conventionele frees- en kotterbanken.

Las- en constructiewerk

Voor las- en constructiewerkzaamheden werken we samen met gerenommeerde partners. Bij iedere opdracht kijken we welke partner de juiste specialisaties in huis heeft, de benodigde certificaten bezit en het beste aanbod in prijs en kwaliteit biedt.