Over ons

Hillebrand verspaning

Hillebrand Verspaning is de betrouwbare partner waarbij je aanklopt voor uitdagend verspaningswerk. Voor grote én kleine projecten zit je bij ons goed. We zijn namelijk gespecialiseerd in de bewerking van ruwe metalen naar grote, unieke kwaliteitsproducten.

In 2004 is Hillebrand Verspaning ontstaan als dochteronderneming van een metaalbewerkingsbedrijf. Alle verspanende werkzaamheden werden hierin ondergebracht. Twee jaar later ging Hillebrand Verspaning verder als volledig zelfstandige onderneming. Sindsdien zijn we een familiebedrijf waarin inmiddels de tweede generatie werkzaam is.

Over ons hillebrand verspaning

Anno nu

Sinds onze start zijn we flink gegroeid in klanten, partners, machines en medewerkers. Onze klanten komen uit tal van branches en keren steeds bij ons terug. Onze partners in las- en constructiewerk helpen ons een breed dienstenpakket aan te bieden. Onze machines zijn uniek in grootte en functionaliteit waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Maar ons echte goud, dat zijn onze vakbekwame en gemotiveerde medewerkers. Met hun kennis en passie voor verspaning maken zij het verschil.

Branches

Hillebrand Verspaning bewerkt en fabriceert metalen producten voor tal van branches. Heb je verspaning van een groot of complex metalen onderdeel of product nodig? Dan kun je bij ons terecht.

We bewerken bijvoorbeeld ketels en leidingwerk voor de petrochemie en kabeltrommels voor de lierenbouw. We realiseren kraandelen, cilinders, gieken en schroefassen voor de kraan-, grond-, weg- en waterbouw, constructiebranche, offshore-, bagger- en scheepvaartsector. En ook voor frames en tandwielkasten voor productie- en (voedsel)verwerkingsbedrijven draaien wij onze hand niet om.

Veel bedrijven en overheden weten ons dan ook te vinden voor unieke projecten. Dankzij onze ervaring kennen we de bijzonderheden en specificaties van iedere branche. Hier stemmen we onze materiaalkeuze en technieken op af. Best practices brengen we over van branche naar branche.